lørdag 16. november 08:30

Haugars Venner inviterer til kunst-tur.

Fem kirker i Vestfold:  Larvik kirke, Nøtterøy kirke, Tønsberg domkirke og Borre og Botne kirker er åpnet opp for samtidskunst på historisk grunn.  I regi av Tunsberg bispedømmeråd og i tett dialog med utstillingen «Metafysica» er kunsten flyttet ut på pilgrimsleden og inn disse middelalderkirkene.

Haugar venneforening inviterer til busstur til disse fem kirkene og med kurator Tone Lyngstad Nyaas som guide lørdag 16. november 2019. Vi avslutter på Haugar kunstmuseum og knytter trådene til utstillingen «Metafyscia».

Buss fra Tønsberg jernbanestasjon kl. 0830. Forventet avslutning på Haugar kunstmuseum kl.1700. Pris for bussreise, omvisninger og lunsjbuffet på Flykafeen blir kr. 450.-

Påmelding til turen:

Bindende påmelding innen onsdag 6. november til Kirsten Idland, kirsten.idland@live.no, mobil 916 68 565.  Påmeldingen bekreftes ved at du innbetaler kr. 450,- til konto 7176.05.60876.  Gi beskjed om navn, epost og telefonnummer og eventuelle matallergier.  Det er viktig at du både sender påmelding til Kirsten samt innbetaler til oppgitt konto.

Vi håper du blir med på en enestående utstilling. Bussen tar 50 passasjerer og vi følger som vanlig på slike turer «først til mølla» prinsippet!