torsdag 19. april 19:00

«Førpremiere» på «Han som elsket livet» (originaltittel «Loving Vincent»), filmen om Vincent Van Gogh.

Nok en gang har vi i Haugars venner gleden av å invitere til en fimopplevelse sammen med Brygga kino i Tønsberg.  Denne gangen blir det «Førpremiere» på «Han som elsket livet» (originaltittel «Loving Vincent»), filmen om Vincent Van Gogh. Filmen er verdens første produksjon som er oljeanimert i sin helhet og har sysselsatt 150 ulike kunstnere som til sammen har vært med på å male og sette sammen filmens 65 000 bilder. Resultatet er en fargesprakende, fascinerende og rørende fortelling om skaperglede, lidenskap og fortvilelse.

«Han som elsket livet» har vært nominert til en rekke priser, både i Europa og USA.  I Norge har filmen premiere 20. april.  Vi har vært så heldige å få til en førpremiere

torsdag 19. april kl. 19.00 på Brygga kino. 

Før filmen vil direktør på Haugar Jan Åke Petterson gi oss en introduksjon til filmen og til kunstneren Vincent van Gogh.

Billettene koster kr. 100,- og vil bli solgt av Haugars venner i foajeen på Brygga kino.  Vi starter billettsalget kl. 18.30.  Det er ikke mulig å forhåndsbestille billetter.

Vi håper at svært mange av våre medlemmer finner veien til Brygga Kino denne kvelden og ønsker alle hjertelig velkommen.