Årsprogram 2022

28.APRIL 2022 – Filmkveld

7. MAI 2022 – Vår-tur til MUNCH i Oslo

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Haugars venner – Høstinfo                                          

Da er sommeren over for denne gang. Tross Covid19 og unntakstilstander i store deler av samfunnet, ønsker vi medlemmene i Haugars venner velkommen til noen aktiviteter i høst.

Kistefostur lørdag 19. september

Det er hyggelig å kunne fortelle at denne turen er fulltegnet, og at flere hadde ønsket å delta. Det er 46 medlemmer som lørdag 19. september setter kursen til Kistefos med omvisninger på The Twist og skulpturparken og med lunsj på Thorbjørnrud hotell. Alle smittevernhensyn er ivaretatt i alle ledd, og vi ønsker deltakerne en hyggelig dag.

Kinokveld på Brygga kino onsdag 21. oktober kl. 1800 – 1945

Vi fortsetter med onsdagsfilm med kunstfaglig innhold. Denne gangen skal vi se to filmer:

«Anna Ancher – kunsten å fange en solstråle» og

«Nils Aas» – en samtale om og med en av våre største billedhuggere.

Det blir en kort innledning til hver av filmene og pause mellom filmene.

Begge filmene er svært severdige, så dere kan glede dere. Hold av kvelden, så kommer det en egen invitasjon med påmelding i slutten av september.

Dette er en lukket forestilling kun for medlemmer. En stor takk til Mads Tønnesen som åpner Brygga kino kun for oss!

Torsdagskveld på museet – medlemsmøte på Haugar torsdag 19. november kl. 1800

Denne kvelden vil avdelingsdirektør Jan Åke Pettersson fortelle om «Haugar gjennom 25 år». Deretter får vi en omvisning i deler av samlingen som fortsatt står i 2. etasje. Det blir enkel servering.

På grunn av smittevernhensyn blir det begrenset deltakelse på 30 personer. Invitasjon med påmelding blir sendt ut i slutten av oktober. Også her kan det være lurt å holde av kvelden allerede.

25- års jubileet til Haugar kunstmuseum i 2020 – hva nå?

25-års jubileet til Haugar har blitt spolert av Covid19. Det har ikke kunnet bli noen jubileumsmarkering, og utstillinger er utsatt. Deler av samlingen blir fortsatt vist i 2. etasje, og vi håper at mange har kjent sin besøkelsestid og sett denne flotte utstillingen i løpet av sommeren. Edith Spira inntar første etasje 3. oktober. Begge utstillinger står ut året.

Velkommen til høstens møter!